Ga direct naar de inhoud, het hoofdmenu, het servicemenu of het zoekveld.

Een erkend leerbedrijf!Onze kennis en ervaring delen we graag met mensen die net als wij hart hebben voor de zorg. Topaz biedt: 100 leer/werkplekken

De BBL-opleiding MBO Verpleegkundige

 

Je kunt bij ons praktijkervaring opdoen als je de Beroepsbegeleidende leerweg (BBL) MBO Verpleegkundige volgt bij een ROC. Beroepsbegeleidende leerweg betekent: leren én werken. Je gaat gemiddeld 1 dag per week naar school. Minimaal 24 uur per week werk je bij Topaz.

Goede begeleiding

Onze praktijkopleiders en werkbegeleiders begeleiden je in je werk, zodat je het maximale uit je tijd bij Topaz kunt halen. Regelmatig bespreken jullie samen de voortgang van je opleiding en de opdrachten die je voor de opleiding maakt, en ook hoe jij je vak in de praktijk uitoefent. Aan het eind van elk leerjaar heb je een beoordelingsgesprek.

Toelatingseisen:

  • Je bent 16 jaar of ouder.
  • Je hebt minimaal een VMBO diploma (theoretische leerweg) met een ruime voldoende voor Nederlands, Engels en de Rekentoets.
  • Je spreekt, verstaat, leest en schrijft goed Nederlands.
  • Je wilt een dienstverband aangaan van minimaal 24 uur per week (exclusief lesdagen).

Start en duur van de opleiding

Bij voldoende deelnemers start de opleiding 2 keer per jaar: in januari/februari en augustus/september. De opleiding duurt 4 jaar. Je gaat 1 dag in de week naar school, 4 jaar lang. Je kunt er ook voor kiezen om de eerste 10 weken fulltime naar school te gaan.

Wil je de opleiding volgen?

Voor de opleiding die 21 januari 2018 start hebben wij geen opleidingsplaatsen meer beschikbaar.
In april komt er weer een vacature voor de opleiding die eind augustus start. Je kunt dan solliciteren via de vacature.