Ga direct naar de inhoud, het hoofdmenu, het servicemenu of het zoekveld.

Een erkend leerbedrijf!Onze kennis en ervaring delen we graag met mensen die net als wij hart hebben voor de zorg. Topaz biedt: 65 stageplekken

Stages in de zorg

 

Volg je een MBO- of HBO-opleiding en zoek je een leuke, leerzame en uitdagende stageplek om praktijkervaring op te doen? Als erkend leerbedrijf hebben we hoogwaardige stageplekken beschikbaar voor stagiaires met ambitie in de zorg, onze behandeldiensten en de ondersteunende diensten.

Stagemogelijkheden

  • MBO Verpleegkundige
  • Verzorgende IG
  • MMZ (niveau 3 en 4)
  • HBO Verpleegkundige
  • HBO SPH/MWD

Stageplek regelen

Volg je een zorgopleiding aan ROC Mondriaan, ROC Leiden, ROC ID College of Hogeschool Leiden, dan regelt de school de stage. De school kan je vertellen welke stageplekken we voor je hebben. Heb je voorkeur voor een bepaalde locatie? Geef dat dan door aan je school. Ook als je eenmaal bij ons stage loopt, zijn zij je eerste aanspreekpunt.

LDQDSM6drSM

ZorgInnovatieCentrum

Een bijzondere plek om stage te lopen is ons ZorgInnovatieCentrum (ZIC). Hier maken studenten HBO Verpleegkunde van de Hogeschool Leiden zich het vak eigen en doen ze praktijkgericht onderzoek. Een uitdagende leer- en onderzoeksomgeving voor echte toppers: studenten en professionals die zich verder willen ontwikkelen. Bekijk het filmpje hier rechts over stage lopen bij Topaz als student HBO Verpleegkunde. Hierin komt ook het ZIC aan bod.