Je staat er nooit alleen voor, we doen het echt samen voor de bewoners!

Ik werk nu 4 jaar met veel plezier bij Topaz na de opleiding voor Helpende. De sfeer is ontzettend gezellig en positief, we leren veel van elkaar ongeacht je leeftijd!

Na mijn horeca opleiding heb ik verschillende banen gehad in de horeca.Ik heb dit een paar jaar leuk gevonden maar wilde op een gegeven moment echt wat anders gaan doen. Vrienden in mijn omgeving vonden mij geknipt voor de zorg!
Mijn moeder werkte als personeelsadviseur bij Topaz en zo is het balletje gaan rollen. Ik ben een keertje gaan meelopen en het is mij goed bevallen; het zorgen voor ouderen in een kleinschalige omgeving past heel goed bij mij.

Ik ben kort daarna gestart met de opleiding voor Verzorgende IG maar ben overgestapt naar de verkorte opleiding voor Helpende. Deze heb ik met succes afgerond en werk nu 4 jaar bij Topaz.

Wat het werken bij Topaz voor mij zo leuk maakt?
Het werken met ouderen ligt mij goed en is heel dankbaar werk. In het team is de sfeer ontzettend gezellig en positief, we leren veel van elkaar ongeacht je leeftijd! We werken hard maar maken ook veel plezier samen en dat is fijn om op terug te vallen. Je staat er nooit alleen voor, we doen het echt samen voor de bewoners!