Wonen en werken bij Topaz

Kom jij werken op de leerafdeling van Topaz Overrhyn?

In februari 2023 starten wij met onze eerste leerafdeling bij Topaz Overrhyn. Op de leerafdeling gaan wij studenten verpleegkundige en verzorgende IG opleiden. De afdeling draait bijna volledig op de leerlingen. Hierdoor is er naast het theoretische gedeelte van de opleiding veel aandacht voor de praktijk en persoonlijke ontwikkeling.

Om optimaal te kunnen leren vanuit de praktijksituatie is het belangrijk dat studenten kunnen leren van ervaren medewerkers. Daarom zijn wij voor de leerafdeling specifiek op zoek naar een groep ervaren verpleegkundige, evv’ers, verzorgende IG en gastvrouwen. Ben jij in staat om jouw kennis en enthousiasme voor de zorg over te dragen op onze leerlingen? Dan komen we graag met jou in contact!

Foto bij Lees de ervaring van Linda

Ben je benieuwd naar ervaringen met werken en leren bij Topaz Overrhyn? Lees dan het verhaal van Linda!

Lees de ervaring van Linda

Kom werken bij Topaz

Zoek je een baan in de zorg waarin je echt iets kunt betekenen voor mensen en tegelijkertijd jezelf helemaal kwijt kunt? Bij Topaz werk je samen met betrokken collega’s, stagiaires en vrijwilligers. We zien je graag komen!

Actuele vacatures bij Topaz

Deze vacature is niet meer actief.

Zoek jij nog een HR stageplek voor februari? Het P&O team van Topaz heeft ruimte voor een tweede -of derdejaars HRM-student!

Deze vacature is niet meer actief.

Er komt in ons recruitment team een leuke functie beschikbaar! Heb je kennis van actieve wervingsmethoden in een krappe arbeidsmarkt en kun je out of the box denken? Dan...

Deze vacature is niet meer actief.

Zorg jij voor een warm welkom voor bewoners en bezoekers? We maken graag kennis met je!  

Deze vacature is niet meer actief.

Lever jij een professionele bijdrage aan de gastvrijheidszorg bij Revitel? We maken graag kennis met je!

Deze vacature is niet meer actief.

Wil jij werken in een inspirerende en innovatieve omgeving waar revalidatie en herstel centraal staan? Dan zoeken wij jou voor Topaz Revitel. 

Deze vacature is niet meer actief.

Kom je ons snelgroeiende eerstelijns medische team Topaz360 versterken? We maken graag kennis met je!    

Deze pagina delen?

Direct contact