Wonen en werken bij Topaz

Bed & Baan bij Topaz: een studio in hartje Leiden voor zorgmedewerkers

Logo van Bed Baan bij Topaz

Ons motto ‘het hele leven telt’ geldt niet alleen voor bewoners, maar ook voor medewerkers. Naast een leuke baan willen medewerkers ook mooi wonen. Topaz heeft daarom iets unieks: Bed & Baan bij Topaz. Betaalbare studio’s in het historische centrum van de gezellige stad Leiden voor zorgmedewerkers (verzorgende IG/EVV, mbo en hbo verpleegkundige, helpende, psycholoog en specialist ouderengeneeskunde) die graag aan de slag gaan bij Topaz. De verhuur van studio’s is eind 2019 gestart. Dus ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je graag in het centrum van Leiden wonen? Grijp dan nu je kans!

Betaalbare studio

We bieden je:
• Een ruime studio met eigen douche, toilet en kleine pantry voor een waterkoker en koffiezetapparaat. Daarnaast deel je met andere huurders een keuken.
• Je betaalt voor een eenkamerstudio (26 m²) slechts 300 euro per maand. 
• De servicekosten voor gas, water, licht, gebruik van wasmachine en droger, overdekte fietsenstalling- of scooterstalling en de schoonmaak van de algemene van de algemene ruimtes bedragen ongeveer 160 euro per maand.
• In elke studio is uiteraard een aansluiting voor tv en internet aanwezig (exclusief abonnement).
• Sommige studio's beschikken over een balkon.
• Er is een grote gemeenschappelijke tuin waar je gebruik van kunt maken.

Je komt in aanmerking voor een studio als je door je proeftijd heen bent.
 

Hartje centrum

Bed & Baan bij Topaz is gevestigd in de voormalige locatie Topaz Groenhoven en ligt aan de Witte Rozenstraat, een zijstraat van de Witte Singel in de historische wijk Vreewijk. De Witte Rozenstraat ligt centraal ten opzichte van winkels (binnenstad, Herenstraat/Doezastraat en winkelcentrum Luifelbaan), uitgaansgelegenheden, musea (waaronder de Leidse Sterrewacht) en ligt in een groene omgeving (Singelpark, Witte Singel). De bereikbaarheid is uitstekend: vlakbij op de Witte Singel ligt een bushalte en beide Leidse stations (Centraal en Leiden Lammenschans) liggen op maximaal 10 minuten fietsen. Als je een auto bezit, kun je een parkeerplek huren bij parkeerterrein Haagweg.

 

Samen wonen met collega's én bewoners

Topaz gaat de tweede en derde etage verhuren aan medewerkers, de begane grond en eerste etage zijn voorlopig bedoeld voor bewoners. Topaz gaat Groenhoven namelijk ook tijdelijk gebruiken als wissellocatie tijdens de verbouwing van andere locaties. In deze periode wonen medewerkers en bewoners samen in Groenhoven. Op de langere termijn is het de bedoeling om heel Groenhoven voor medewerkerhuisvesting in te zetten.

Bed & Baan bij Topaz is een tijdelijk project voor de duur van maximaal 3 jaar. Topaz wil de locatie Groenhoven na deze periode herbestemmen.

Foto bij Lees Ilse haar ervaring

Ervaring van Ilse met Bed en Baan in Topaz Groenhoven

Lees Ilse haar ervaring

Reageer snel!

Heb je interesse in Bed & Baan bij Topaz? Vul dan het interesseformulier in. Wij nemen vervolgens contact met je op om de mogelijkheden binnen Topaz te bespreken en een vrijblijvende rondleiding in te plannen.


Informatiefolder

Bekijk de informatiefolder over Bed & Baan. 

Deze pagina delen?

Direct contact