Het zijn de kleine dingen die ertoe doen!

Vijftien jaar geleden begon Arenda bij Topaz als medewerker huishouding. Al snel is zij de opleiding tot Verzorgende C gaan volgen. Nu vijftien jaar later heeft zij het nog steeds onwijs gezellig binnen het team Topaz Volledig Thuis!

“De zorg is zoveel meer dan alleen het wassen van de cliënten. Als het werk het toelaat, doe ik een bakje koffie met cliënten en ga ik mee met activiteiten. Zo ga ik wel eens met hen winkelen, maken we samen een wandeling, bezoeken we een kerstshow of gaan we bijvoorbeeld naar een plek om vliegtuigen te spotten."

"Het zijn de kleine dingen waar de cliënten blij van worden. Door het leuke en persoonlijke contact dat ik met de cliënten heb, bouw je echt een band op met elkaar. Cliënten uiten hun waardering vaak, zo heb ik wel eens kerstkaarten van cliënten mogen ontvangen. Dit is waar ik het allemaal voor doe!"

"Wat ik ook erg leuk vind, is dat ik pas weet bij welke cliënten ik langsga als ik op werk kom. Dit maakt elke dag anders! Hoe druk het ook is, we nemen altijd de tijd voor iedereen. Zo kan ik terugkomen bij een cliënt als ik denk dat dat nodig is. Het tijdsbestek is hier langer dan bij de gewone thuiszorg. Hierdoor hoef ik niet te haasten en kan ik goed de tijd nemen voor alle cliënten." 

Benieuwd of dit iets voor jou is? Kom gerust een dagje met mij meelopen!